Støypropper for alle behov

Formstøpte ørepropper med mekaniske filter for:

  • MC-førere – skyttere/jegere – Musikere/monitor – politi/samband
  • idrettsutøvere – Industriarbeidere – snøscooterkjørere/motorsport – barnehageansatte
  • Konsertelskere – Bygningsarbeidere – flyplassansatte/piloter/flyvertinner m.fl.

Støypropper med dempingsfilter i myk silikon, laget etter avtrykk av brukers øregang. For situasjoner med langvarig støy, og behov for kommunikasjon under arbeid.

Grad av demping i dempingsfilteret er valgfritt. Alt etter hvor mye demping man ønsker, kan man med disse i større eller mindre grad gi og motta beskjeder med proppene på. Muntlig eller over telefon, samtidig som skadelig støy dempes. Ingen bøyler eller klokker utenpå ørene som er til hinder eller ubehag. Godt alternativ for industriarbeidere som jobber flere sammen og er avhengig av å kommunisere seg i mellom under arbeid. Også et godt alternativ til bønder som har en veldig variert arbeidsdag. Passer også bra for skyttere under trening eller konkurranse, og for alle som søker beskyttelse på konserter med høyt lydnivå. Filteret endrer ikke på lydsammensetningen.

 

Pluggerz 

Har et svært stort spekter av spesialstøpte hørselsvern. 

Følg linken under og se hva vi kan tilby.

https://pluggerz.com/en/

                                                                               

 

                                                                                                  

 

iPod/mp3/in-ear

Myke og behagelige propper som gir en utrolig lydkvalitet. De gir klokkeklar lyd uten at volumet når skadelig styrke og de lages i nær sagt alle fargevariasjoner.
De formstøpte proppene kan brukes i alle tenkelige støysituasjoner, og kan også kombineres som handsfreepropper til mobil og MP3-spiller, samt monitorpropp. Til dette kreves ekstrautstyr som kan skaffes.

 

                                                                              

 

Hørselsvern for de som deler seng med en snorker

Vansker med å sove, og sover du sammen med en snorker? Få lyden på avstand med myke formstøpte sovepropper. De er behagelige og gir deg bedre nattero. De kan også benyttes på reise og ved andre formål der det er sjenerende støy.

© 2016 Hørselshjelpen AS  - All rights reserved.